U bent hier: Home » Nieuws

Basisschool De Schorre Nieuws

  • Infoavond eerste leerjaar Maakt jouw zoon of dochter volgend jaar de overstap naar het eerste leerjaar en ben je nieuwsgierig naar onze manier van werken? Kom dan naar de infoavond op donderdag 25/4/2019!

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! bassischool De Schorre in Sint-Amands opent pop-up restaurant met atheneum (20/12) Op donderdag 20 december openden de leerlingen van de derde graad in GO! basisschool De Schorre een pop-up restaurant. Ze kregen hiervoor de hulp van de leerkrachten van GO! atheneum Klein-Brabant. Katleen Michiels, directeur van GO! basisscho...Lees meer »

  • ZaLM-visie van onze scholengroep Alle schoolteams van GO! scholengroep Rivierenland zijn trots op het onderwijs dat we aanbieden. Het is dan ook een uitdaging om onszelf permanent in vraag te stellen en steeds te streven naar betere kwaliteit, in een zeer snel wijzigende maatscha...Lees meer »

  • Voorstelling BS De Schorre We zijn ontzettend trots op onze leerlingen. Maak via hen kennis met onze school!